Naturtarm

Vårt sortiment av naturtarm består av svintarm, fårtarm och nöttarm. Tarmarna kan levereras i alla storlekar och kvaliteter, naturligt transparenta eller färgade och utvald i önskad längd. Dessutom kan du få tarmarna saltade eller i lake, utan tub eller tubade på hård eller mjuk tub.
image description

Nöttarm

Nöttarm används ofta till kallrökta korvar, råkorvar, salami, blodkorv, julkorv etc.

Produktinfo: Nöttarm finns i tre olika typer, kroktarm, kappen och raktarm. Kroktarm säljs i buntar om 30 m i kaliber 34 - 46/+mm. Kappen säljs styckevis i kaliber 80 - 127mm. Raktarm säljs i buntar om 18m i kaliber 50 - 55mm.

Leverantör: Varierar

Fårtarm

Varje millimeter räknas. Vår viktigaste målsättning är kvalitet och likformighet. En stark och kaliberstabil tarm som håller genom hela produktionsprocessen. Våra fårtamar har sitt ursprung i Australien, Nya Zeeland och Mellan Östern.
Fårtarm används ofta till smala korvar som varmkorv, prinskorv, wienerkorv etc.

Produktinfo: Fårtarm finns i buntar om 100 yards, kaliber 16 - 28mm och tubade i olika varianter.

Leverantör: DAT-Schaub

Fårtarm producerar vi i egna anläggningar med kontroll från råvara till färdig produkt.

Svintarm



Svintarm tas fram för hand. Händer separerar varje tarmset från det slaktade djuret Händer och maskiner renar och saltar tarmarna, fyller dem med vatten, väljer dem efter storlek och mäter dem efter längd. Våra metoder kan tyckas vara gammaldags men eventuella avvikelser upptäcks direkt. När det gäller kalibrering och kontroll i tarmbearbetning slår inget ett skarpt öga och en skicklig hand.

Produktinfo

Svintarmarna finns i kaliber 26-46 mm i ett antal olika varianter, t.ex. torrsaltade eller tubade. Fyllvikten ligger på ca 40kg/bunt för 32 mm och ca 65 kg/bunt för 38-40 mm.

Leverantör: DAT-Schaub

Svintarm producerar vi i egna anläggningar med kontroll från råvara till färdig produkt.

  • Nöttarm

    Nöttarm används ofta till kallrökta korvar, råkorvar, salami, blodkorv, julkorv etc.

    Produktinfo: Nöttarm finns i tre olika typer, kroktarm, kappen och raktarm. Kroktarm säljs i buntar om 30 m i kaliber 34 - 46/+mm. Kappen säljs styckevis i kaliber 80 - 127mm. Raktarm säljs i buntar om 18m i kaliber 50 - 55mm.

    Leverantör: Varierar

  • Fårtarm

    Varje millimeter räknas. Vår viktigaste målsättning är kvalitet och likformighet. En stark och kaliberstabil tarm som håller genom hela produktionsprocessen. Våra fårtamar har sitt ursprung i Australien, Nya Zeeland och Mellan Östern.
    Fårtarm används ofta till smala korvar som varmkorv, prinskorv, wienerkorv etc.

    Produktinfo: Fårtarm finns i buntar om 100 yards, kaliber 16 - 28mm och tubade i olika varianter.

    Leverantör: DAT-Schaub

    Fårtarm producerar vi i egna anläggningar med kontroll från råvara till färdig produkt.

  • Svintarm



    Svintarm tas fram för hand. Händer separerar varje tarmset från det slaktade djuret Händer och maskiner renar och saltar tarmarna, fyller dem med vatten, väljer dem efter storlek och mäter dem efter längd. Våra metoder kan tyckas vara gammaldags men eventuella avvikelser upptäcks direkt. När det gäller kalibrering och kontroll i tarmbearbetning slår inget ett skarpt öga och en skicklig hand.

    Produktinfo

    Svintarmarna finns i kaliber 26-46 mm i ett antal olika varianter, t.ex. torrsaltade eller tubade. Fyllvikten ligger på ca 40kg/bunt för 32 mm och ca 65 kg/bunt för 38-40 mm.

    Leverantör: DAT-Schaub

    Svintarm producerar vi i egna anläggningar med kontroll från råvara till färdig produkt.